Stok Kodu
4211125956059

Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı

Garanti Süresi
24 Ay
Kredi Kartlı Fiyatı
1.937,52 TL
240,68 TL den başlayan taksitlerle!!
Stoktan Teslim

BEURER BY 80 DIJITAL BEBEK TARTISI 

Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı

Beurer BY 80 dijital bebek tartısı özellikleri nedir?
Beurer dijital bebek baskülü Alman malıdır.
Beurer dijital bebek baskülünde büyük bir LCD ekrana mevcuttur. Bebek baskülü ekranındaki rakam boyutu geniş olduğundan  kolaylıkla okunabilmektedir. Ölçüm esnasında bebeğin baskül üzerinden kaymasını önleyecek kavisli bir forma sahiptir. Bebek tartı haznesi bebeği kavrar, rahatsız etmez. Ayakları kauçuk malzemeden imal edilmiştir. Kaymaz, bebeğin hareketleri ile cihazın sarsılmasını önler. Bebek tartısı kolaylıkla temizlenebilmektedir. Cihaz otomatik kapanma özelliğine sahiptir, enerji tasarrufu sağlar. Bebek baskülü maksimum 20 kg ölçüm yapabilme kapasitesine sahiptir. 0 ile 20 kg arasında hassas ve güvenilir tartım yapabilmektedir. Ürün CE normlarına uygun olarak üretilmiştir.
 
baskül


 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı Bebek Baskül ve Boy Ölçerler kategorisindeki Beurer markalı Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı en uygun fiyatlarla Can Medikal de. www.can-medikal.com dan siparişinizi verin, ürününüz kapınıza gelsin. 4211125956059
Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı

Tavsiye Et

*
*
*
Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı

Beurer BY 80 Dijital Bebek Tartısı

Kredi Kartlı Fiyatı
1.937,52 TL
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.